Copy
Especial comunions - Petit Explorador

Animadora infantil

Omplirà la sala de música, amb jocs, cançons, globus, maquillatge,... tot ple de colors i alegria per celebrar la festa. Les nostres animadores es desplacen allà on sigui necessari i si no disposeu d'espai, no patiu, el Petit Explorador us proporcionarà un local.

285€

TOCA-TOCA per Comunions

Els participants es posen en rotllana, se'ls fa una breu explicació d'un animal i aleshores poden, si ho volen, agafar-lo o tocar-lo, seguint les indicacions del monitor. Alguns animals són: les aus (àliga i mussol duc), el conill, l’eriçó, la granota, la iguana, camaleons, etc.

125,2€

Pallasso Clown

El pallasso ens deleitarà a grans i petits amb activitats de corda fluixa, mímica, música i moltes altres pallassades. El seu personatge no deixa indiferent ni a grans ni a petits.

210€

Mags i Màgia per Comunions

Contacta amb nosaltres i et presentarem un mag perquè la teva festa sigui un èxit: quedaràs meravellat i sorprés amb els trucs i et desplaçaràs a un món de fantasia i sorpreses, on l'únic ingredient que necessitaràs serà la màgia.

1 hora

Risoteràpia en familia

La Risoterapia és una activitat motivadora, i que uneix molt a les persones, a més de tenir beneficis per la salut, tant físics com a psíquics. Farem moltes coses, com ballar, cantar, riure, jugar i abraçar-nos. Serà molt bonic i emocionant.

Sessió de jocs d'uns 45 minuts

El Petit Explorador a la vostra comunió!

Us oferim una tarda divertida amb ell, on es farà fotos amb els nens i lliurarà el pastís. Als nens els hi encantarà, així que no dubteu en portar al Petit Explorador!

150€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445