Copy
De tot una mica... vacances, espectacles i tallers! - Petit Explorador

Vacances en família

Teniu la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos participant al programa “Vacances en família”. Però... afanyeu-vos que la 1ª convocatòria del programa es tanca aquest dilluns!

Últim dia 24 de Febrer!

Tifònics

Nou espectacle familiar de L'Auditori de Barcelona. Els sons de la banda provenen tots del vent i la percussió, com els d'un tifó. Un concert en els que es combinen els moments de furor amb els de calma, construint l'equilibri necessari per poder apreciar les seves diferents seccions i intèrprets.

Entrada al concert + taller de preparació previ 10€

Mainasons

Espectacle infantil amb banda de 7 músics en directe, i 3 cantants. Recull cançons populars catalanes infantils i les versiona amb ritmes moderns! Alhora aprofiten per ensenyar als nens quins són els instruments que estan tocant, com es diuen, com sonen, etc.

7€

Targeta per gaudir de La Ruta dels Genis

La Targeta Genial, és una multientrada que dóna accés a tots els centres d'interpretació de la Ruta del Paisatge dels Genis, així com als avantatges i promocions especials. Us proposem un itinerari perquè aprofiteu al màxim la targeta durant el cap de setmana!

Menors de 14 anys GRATIS

Fem Galetes!

Al taller de galetes els nens tindran l'oportunitat d'entrar a l'obrador per aprendre a fer ells mateixos galetes de mantega amb gerds. I al final, el plat estrella: prepararan i banyaran amb xocolata desfeta les galetes!

1 de Març
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445