Copy
Gaudeix d’un febrer en família - Petit Explorador

Participa a la Barcelona Magic Line

Un esdeveniment esportiu, solidari i no competitiu organitzat per l’Obra Social Sant Joan de Déu per a captar fons per als programes d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat.

2 de març

Vacances en família

Teniu fills menors de 18 anys i residiu a Catalunya? Ara amb el programa “Vacances en família” teniu la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos. Però... afanyeu-vos que la 1ª convocatòria del programa es tanca el 24 de febrer!

Participa

Calçotada en grup

Una masia ideal per celebrar amb els amics i els nens una calçotada! La casa té zones d'esbarjo exteriors, sales taller i sales per a celebracions, calefacció, llar de foc, pàrquing, i més coses!

11€

Sant Valentí al Vilar Rural de Sant Hilari

Viu un Sant Valentí especial! T’hem preparat un paquet per poder viure el dia dels enamorats en parella o compartir-lo amb els fills. Inclou: 1 Cistella de Fruites, 1 Ampolla de vi, entrada a l’Spa i el programa d’activitats.

Del 14 al 16 de febrer

Carnestoltes en una Masia!

Voleu celebrar el carnestoltes en família amb un munt d'activitats per a grans i petits? En aquesta masia podreu gaudir d’una gran gimcana, desfilada de disfresses, una vetllada musical i xurros amb xocolata calenta!

15€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445