Copy
De tot una mica... espectacles, carnestoltes, escapades i Santa Eulàlia! - Petit Explorador

Cobla 2.0 – Palau de la Música

Una nova proposta escènica-musical sorprenent que trencarà amb alguns dels estereotips d’aquesta música. Sense renunciar a la sonoritat característica, músics i públic seran còmplices d'una nova manera de viure la música per a cobla amb jazz, funky, chanson de la mà de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de BCN.

Taller en família vinculat al concert

Filmoteca: Rio

Río és una pel·lícula d'animació que transcorre en l’espectacular ciutat de Rio de Janeiro i en l’exuberant selva tropical durant la festa més important de l’any per als brasilers: el Carnaval.

2€

Vacances en família

Teniu fills menors de 18 anys? Residiu a Catalunya? Amb la la nova edició del programa “Vacances en família” teniu la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya, situats en indrets d’alt interès turístic i cultural!

Ja esta oberta la preinscripció per a la 1ª convocatòria

Carnestoltes al Vilar Rural

Vine al Vilar Rural a celebrar el carnestoltes i gaudeix amb la teva família d'uns dies d'allò més divertits! A més podreu participar en el fantàstic concurs de disfresses on nosaltres mateixos ens prepararem la nostra disfressa

10% de descompte

Santa Eulàlia a Barcelona

Una molt bona oportunitat per gaudir de la ciutat de Barcelona i tots els seus equipaments en família! Hi ha activitats per a tots els gustos: activitats tradicionals, portes obertes a museus, activitats a les biblioteques i alguns dels principals edificis de la ciutat tindran una il•luminació especial!

Aquest cap de setmana!
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445