Copy
De tot una mica... espectacles, curtmetratges, carnestoltes i escapades a la natura! - Petit Explorador

La petita flauta magica

L'espectacle consisteix essencialment en una reducció i adaptació al públic infantil de la cèlebre òpera de Mozart. L'ocellaire Papageno es converteix en l'eix de l'acció i és ell qui ens va explicant l'obra tot entrant i sortint de l'acció dramàtica.

Taller en família vinculat al concert

Disseny, càmera, acció! Sessió de curtmetratges

Aquest cap de setmana a la fimoteca! Sessió infantil dedicada al disseny i formada per quatre clàssics de l’animació (protagonitzats per Tom i Jerry i l’ànec Lucas, entre d’altres) i un curt de Buster Keaton.

2€

Carnestoltes al circ!

Us proposem gaudir d'un fantàstic dia amb la família i els amics al Taller del Circ! A més de convertir-vos en artistes de circ, podreu gaudir d'un magnífic espectacle de circ. I a la tarda celebrem el carnestoltes

Activitat de la tarda gratuita pels Amics del Petit Explorador

Escapat a la Molina!

Gaudeix d’un cap de setmana a la Molina envoltats de muntanya i natura, un entorn ideal per passar uns dies a l'hivern. Al Petit Explorador t’oferim diferents opcions d’allotjament i moltíssimes activitats!!!

Apunta’t

Alberg Les Daines

Us proposem un Alberg Familiar al Pirineu de Lleida, envoltat de llocs per fer excursions, esquiar, respirar aire pur i deixar que la natura ens envolti. Alberg te música, jocs de taula...., i una magnífica terrassa.

17,5€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445