Copy
Gaudeix d’un cap de setmana cultural o celebrant la tradicional calçotada - Petit Explorador

La Ventafocs

Comediants ens ofereix una adaptació familiar de l’òpera La Cenerentola. La Ventafocs és una història universal que ve de molt lluny, un somni col•lectiu que ha generat moltes maneres diverses d'explicar-ho. Aquesta segur que us agradarà.

A partir de 8 anys

Blancaneus i Campaneta en acció

En aquesta història Blancaneus i Campaneta, uneixen les seves forces per enfrontar-se al Capità Garfi, qui farà tot el possible per capturar totes les princeses del món de la fantasia i conquistar els seus regnes. Però… com ho faran?

9€

Somnis de músic

Un concert familiar interpretat per una orquestra i un cor de músics d’entre 12 i 18 anys. Durant el concert ens aniran desvetllant quins son els seus somnis. I si voleu aprofitar al màxim l’espectacle hi ha una xerrada prèvia al concert!!!!

Aquest diumenge

La cigala i la formiga

Amb aquests dos personatges us convidem a viatjar per totes les estacions de l’any. Ajudats per les cançons, us volem explicar una història que parla de l’amistat, de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la... buscant l’ofici que més ens agradi.

7€

Calçotada en una masia

Els calçots són un menjar típic de la regió occidental de Catalunya, originària de Valls. En aquesta masia restaurant del segle XVI podreu gaudir d'uns calçots collits en els seus propis camps!

12€

La Calçotada a l'hort

Una activitat educativa i d´aprenentatge per donar a conèixer aquesta tradició molt arrelada en la nostra cultura. Viureu una experiència autèntica: aprendreu sobre el món dels calçots, com es conrreen en un hort ecològic, com es recullen, com es preparen per coure´ls a foc viu i molt més!

12€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445