Copy
De tot una mica... espectacles, calçots, festes tradicionals i escapades! - Petit Explorador

Sona Bach

Ambientat en un parc urbà, cinc músics interpreten un repertori en el que les noves tecnologies hi tenen un paper important.

Aquest diumenge a l'Auditori!

Sol amb la Lluna

Què pot passar si de sobte es troben el dia i la nit? El sol veu les coses clares com la llum del dia, però a la lluna ningú s’atreveix a enganyar-la... Així que junts, s’explicaran una pila d’històries! Totes elles divertides i alegres com el dia, però tendres i sinceres com la nit.

7€

Sant Antoni Abat - Els Tres Tombs

Aquesta festa tradicional catalana neix per la devoció a Sant Antoni Abat, i consisteix en una desfilada, normalment de 3 vegades, pel centre de les ciutats o pobles i on hi participen carros de transport, carruatges de passeig i grups de cavallers lluint les millors gales amb tot de personatges que recorden els antics treballadors del gremi

Gaudiu d'aquesta festa!

Calçotada amb monitors

En aquest restaurant podeu gaudir d'una calçotada per pares i nens, ja que hi ha menús especials pels més petits! I per descansar desprès de dinar, els nens poden fer una gimcana amb els monitors pel bosc.

De regal d'1 bossa de patates

Escapada a la Molina

A dos km de l'estació d'esquí i envoltats de muntanya i natura, ens trobem en un entorn ideal per passar uns dies en família. I en l’interior no us perdeu “El racó dels nens”, equipat amb jocs per a nens de 0 a 10 anys!

1 pare + 1 nen mitja pensió: 50,7€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445