Copy
Al Petit Explorador tenim moltes propostes per aquest nadal!

Reggae per xics

Et convidem a una actuació ben especial: el grup The Penguins interpretant REGGAE PER XICS. Es tracta d’un concert on es presenta un repertori de cançons populars i d'autor d'arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes.

7€

Cake Pops en família

Crea amb els teus nens els teus propis Cake Pops, els mini pastissos més imaginatiu: cobreix-los amb xocolata i topping divertits de tots colors...imaginació al poder i creativitat a la cuina!

Dissabte 11 de Gener

Sortir amb els nens després de Reis

Després del nadal els nens ja tenen les seves joguines noves! Els voleu portar a jugar pel carrer? Consulta la llista de parcs naturals i urbans que et proposem al Petit Explorador i escull el que millor s’adapti als teus fills.

Parcs

Temporada d'esquí en família

Us proposem passar 5 caps de setmana a la Cerdanya durant la temporada d'esquí, en un meravellós hotel als Pirineus!

Tota la família 1089,9€

Escapat a Granollers

A la comarca, els parcs naturals formen el teló de fons natural de la ciutat, on s'hi poden desenvolupar infinitat d'activitats a l'aire lliure. A Granollers també podeu fer una visita cultural a l'Adoberia o fer el recorregut modernista. També podeu acostar-vos a comprar a la Roca Village. I, al mig dia, us recomanem el restaurant La Gran Olla. Un restaurant especialitzat en famílies, amb servei de monitors durant tots els caps de setmana i festius.

Al mig dia dineu al restaurant La Gran Olla
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445