Copy
Al Petit Explorador tenim moltes propostes per aquest nadal!

Beatles for kids

Una presentadora us portarà de viatge per les millors cançons d’aquesta mítica banda adreçat al públic més jove a través d’un espectacle 100% interactiu. Perquè creiem que el gust per la bona música no té edat!

28 de Desembre i 4 de Gener

Alberg de Núria

Aquest nadal fes una escapada a un alberg de muntanya! Es troba situat en un entorn idíl•lic des d'on fins i tot es poden veure guineus, isards i d'altres animals. A l’alberg podràs gaudir de moltes instal•lacions: sala de psicomotricitat, sala de contes, sala d'estar amb jocs de taula i molt més!

10% de descompte

Fira de reis

Les tradicionals Fires de Nadal ja són aquí! Compten amb casetes que venen joguines i regals que els Reis d'Orient porten a tots els nens i les nenes el dia 6 de gener. També trobareu productes de Nadal (arbres, molsa, pessebres, etc.)!!!

Entrada Gratuïta

Circ de Nadal

Tot Circ es trasllada a Igualada durant les festes de Nadal per oferir-vos tallers de circ i espectacles per tota la familia. Hi ha 4 espectacles diferents!!!

5€

Vols tenir el calendari del 2014?

Prem el link i podràs imprimir el calendari del 2014 que t'ha preparat el Petit Explorador. Tens l'opció d'imprimir el calendari mes a mes o imprimir el calendari del 2014 sencer. Cada mes tenim uns propòsits a fer!
Imprimir
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2013
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445