Duplicate entry '1929635' for key 'PRIMARY' Granja escola - Petit Explorador

Granja escola

A la Granja de Navàs , podrem compartir un dia a la natura amb molts animals: exòtics, tradicionals, salvatges i si volem també cavalls i ponies.

ACTIVITATS per Escoles a la Granja de Navàs

(Per a famílies podeu fer la reserva a: La Granja caps de setmana )

- Granjeta + Toca-toca + Aus + Visita animals salvatges
- Granjeta + Toca-toca + Aus + Visita animals salvatges + taller (aromàtics, bosc mediterrani, volteta a cavall...)
- Orientació + bici + Tir amb arc

Què es fa en cadasquna d'aquestes activitats:

1.- La Granjeta. Farem de grangers per una estona! Els nois i noies agafen el pinso. Els més grans, agafen també les escombres, pales, el carro i les serradures. Aleshores es tracta de fer les tasques de manteniment que faria un pagès tradicional a la seva granja per tal de tenir cura dels animals, amb la finalitat d’obtenir un rendiment econòmic. A cada part de la grangeta es visita un animal diferent i al llarg del recorregut, el monitor/a va exposant als nois/es quins productes s’obtenen de cada animal. Pretenem que els nen/es es conscienciïn de que els productes alimentaris que tenim a casa tenen tot un procés al darrera abans d’arribar a la nostra nevera.

2.- Toca-toca Animals Exòtics. Tots hi tenim un lloc a la Natura! És una de les activitats més atractives de la granja. Diferents animals de tots els regnes que els alumnes poden veure i agafar, des dels pollets dec gallina, conills porquins, granotes, serp, llangardaixos, tortuga gegant, conillets, salamandres, cargols africans.

3.- L'aviari. Descobrim el món dels ocells! Visitem l'aviari i observem la gran diversitat de races i formes de diferents gallines, coloms, faisans, guatlles i paons. També algunes aus exòtiques com els lloros o salvatges com les gralles i no ens oblidem de la gran estrella de la granja: el Gran Duc! Mostres de plomes de diferents colors i formes, ous de mides diferents adaptats a les necessitats reproductives de l’au, llavors i fruits que formen la dieta, així com les diferents adaptacions al medi segons la tipologia d’au, es poden descobrir gràcies aquesta activitat.

4.- Els animals salvatges. Entrarem a les diferents instal·lacions dels animals com les daines, els ossos rentadors, els coatins, els porcs espins africans, la llama i els emús. Tot això en grups reduïts, sense fer soroll i amb menjar a les mans per atraure els animals i poder-los veure de ben a prop.

5.- Taller Bossa d’herbes aromàtiques: els nens i nenes recullen plantes aromàtiques del bosc (bàsicament romaní i farigola). Els ensenyarem com es cullen per no malmetre la planta i les ensacarem en petites bosses de roba.

6.- Descoberta i Aventura: dues activitats que es poden realitzar independentment o combinades entre si: Bicicleta, Orientació i Tir amb arc. El grup de visitants es divideix i es realitzen les activitats de forma coordinada. Hi ha l'opció de què si ve tota l'escola (diferents cursos i nivells) els grans facin esports d'aventura i els petits visitin la granja.

Estructura de les activitats:

10:15 > Arribada a la Granja.
10:30 > Instal·lem les motxilles zona pícnic i esmorzar.
10:45 > Anem al WC.
11:00 > Iniciem la visita.
13:30 > Dinar.
14:00 > Joc Lliure o taller (opcional).
15:00 > Recollim motxilles i anem a buscar l’autobús.
15:30 > Comiat de la granja

Animals salvatges, toca-toca, granjeta i aus: 9,95€
Animals salvatges, toca-toca, granjeta, aus + taller : 10,7€
Orientació + bici + tir a l'arc: 10,2€

Valoracions per Granja escola
Laura
 Actividat per a nens ben valorada

1/7/2010

Moltes gràcies. Tindrem en compte les vostre propostes. Va anar tot molt bé.


Inst. Sant Tomàs PARMO, TAC-OSONA,Llar Clarella, Vic
 Actividat per a nens genial

2/9/2009

En nom dels educadors que treballabem: la nostra visita a \"La Granja\", ha sigut molt positiva. Als nostres nois els va agradar molt, apart de la calor que varem passar ens va agradar poder estar amb contacte amb els animals. Gràcies, esperem poder tornar quan no faci tanta calor.


granja-escola

A ON TÉ LLOC?
Navàs (BCN)
Tel:
93 205 99 12