Considera este correo: + Deseado - No deseado

Publicitat
 Si no veu correctament el contingut d' aquest e-mail, pot visualitzar-lo via web
Petit Explorador

Quan estalvies a un infant l'esforç que ell podria fer, li estàs impedint crèixer.

Maria Montessori

Ruta Modernista

Conèixer Barcelona amb uns guies professionals

Els nostres guies professionals et poden mostrar el millor de les nostres ciutats de forma alegre i divertida! T'apuntes a conèixer Barcelona, Tarragona, Lleida o  Girona acompanyada de jocs, històries i descobertes?

Imagen
rastres d'animals mes

Ves al bosc i descobreix els rastres dels animals

Joc de pistes seguint les petjades de 4 animals que viuen al Montseny i que són molt difícils de veure. Que menjo?, com em vesteixo?, com són les meves femtes?

Vull saber més 
La vaca i el mató taller

La vaca i el mató que tenen en comú?

Visita guiada a la granja, la Formatgeria, la Vaca, i el taller de mató ... més moltes sorpreses per gaudir amb els nens.

Vull saber més
conte contes

Contes d'arreu del món ... per endinsar-se en un espai imaginari

Viatjar pel món gràcies als seus contes és molt enriquidor, els contes sonen igual de bé i emocionen igual, però ens són desconeguts.

Vull saber més 
Jocs d'aigua

Jocs d'aigua i dinàmiques de grup

Activitats d'aigua, jocs i destreses manuals i cognitives. Saltaran, pensaran, dibuixaran, correran i per damunt de tot gaudiran d’un dia divertit.

Vull saber més 
toca-toca animals

Toca-toca d'animals a l'escola

Activitat on els alumnes deixem anar les pors i agafan confiança amb ells mateixos. I a nivell de grup, aquesta activitat permet mostrar habilitats i destacar a certs alumnes que potser la part més teòrica els hi costa una mica més.

Vull saber més 
sortida en tren
infantil

Sortida al Tren Infantil

Anem en un tren petit com nosaltres! Gaudim d'un dia a la natura. Sortim de l'escola en un entorn conegut com és la classe i la professora per descobrir-nos a nosaltres mateixos. Com intereccionem amb els companys, que ens agrada més, com som?

Vull saber més 
youtube petit explorador

El nostre canal de YouTube

Consulta les activitats al nostre Canal de YouTube. Veuràs les activitats amb més detall i et faràs una idea del que compartiràs amb els alumnes.

Vull saber més 
facebook petit explorador professors

El Facebook per a Professores i Mestres

Estigues al dia de l'actualitat del sector de l'educació, legislació, normativa i també idees creatives, el que fan els teus companys a altres centres, articles d'interès

Vull saber més 
pinterest petit
explorador

Pinterest amb fotos, propostes, idees

Agafa idees per decorar la classe, sortides escolars, activitats a l'aula, tallers, manualitats al nostre Pinterest de Petit Explorador per escoles. Color taronja!

Vull saber més 

 

 

 

I molt més com:

 

CIRC, Conèixer el MERCAT, Conèixer les PLANTES AROMÀTIQUES, TOCA-TOCA d'animals, Visita al TREN, TIROLINES o parc d'aventures, TEATRE en anglès, científic, tradicional, Taller de psicomotricitat o CONSTRUCCIONS, PLANETARI per conèixer el cel, Visita a la GRANJALes CASTANYES, els castanyers, AVENTURA i dinàmiques de Grup

__

Petit Explorador
Petit Explorador

Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu escoles@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Petit Explorador

© 2017 Petit Explorador - Sortides Escolars

Pot procedir a donar-se de baixa.