Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Una guia gratuïta a Catalunya d'activitats infantils i juvenils per a educadors: activitats per escoles, recursos, tallers, colònies, i molt més. Entra a la web i troba la teva activitat!

CONTES CLÀSSICS

Els contes formen part de la nostra cultura. Però, hem de tindre cura de quina versió escollim, per evitar que generin discriminacions.

D´ON SURTEN ELS COLORS?

És una sessió que parla dels colors, la creativitat i les emocions que s'hi poden relacionar. Un recorregut, que posarà colors a la vostra vida!!! 

BRUIXES I BRUIXOTS

Contes dedicats als éssers màgics. Aquest conta contes ens parla d'històries de bruixes i bruixots que, com nosaltres, no són ni dolents ni bons. 

CONTA CONTES PARTICIPATIU

Viu un conte diferent on cada final serà inesperat! Els nens seran els protagonistes actius de la història i els personatges cobraran vida a través d'ells. 

CONTA CONTES I JOCS TEATRALS

Basat en el llibre Contes per telèfon de Gianni Rodari: La filla del Senyor Bianchi. Estimula la imaginació amb l’ajuda del joc! 

CONTACONTES EN ANGLÈS

Contacontes i teatre dinàmic realitzat per actius professionals angloparlants. Acompanyat de packs de tretreball, amb divertides activitats, notes pel professor, cançons amb la lletra 

EL MÓN IMAGINARI

Conta contes a partir de 1 any. El món imaginari és un viatge per l'univers i els seus contes. El sol i la lluna ens explicaran secrets del cel. 

ESCULL LA TEVA AVENTURA

La sessió té 9 contes dels quals només se’n podran triar i escoltar 3. Els nens hauran de decidir a partir d’unes pistes i la decisió de tot el grup, quins contes volen escoltar. 


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward


This email was sent to <<e-MAIL>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Petit Explorador · Doctor Roux 54 · Barcelona, Barcelona 08017 · Spain