Copy
Activitats escolars per a Carnestoltes - Petit Explorador

El Carnestoltes en una casa de colònies

En aquest dia tan especial, els nens poden venir disfressats al bosc. Coneixeran al Rei Carnestoltes i passarem algunes de les proves que ens dirà. Cada nen farà la seva màscar personal i lluint les disfresses i les màscares creades, fareu el ball més esperat: "El ball de màscares".

10,7€

Per Carnestoltes quinze voltes!

Celebra el Carnestoltes amb els companys de l'escola i una activitat ben divertida per nens. Amb disfresses, balls i un punt de bogeria! L'activitat es pot fer a l'escola o bé a una casa de colònies.

El rei Carnestoltes ens ordena que el món giri del revés!

Creació de màscares per Carnestoltes

Voleu anar tota la classe amb una disfressa original i creada per vosaltres mateixos? En aquest taller els alumnes podran crear la seva pròpia màscara damunt del rostre. S’aconsella de tres a quatre sessions. En les primeres es crearà el modelatge de la màscara (deixant alguns dies per tal que s’assequi) i la resta de sessions per les decoracions escollides dels nens/es.

90€

Taller de maquillatge

Durant el curs es presentaran diferents imatges on es reflexionarà sobre el procediment més oportú en l’aproximació del personatge que vulguem caracteritzar. Les propostes de maquillatge que es porten a terme en un principi estaran marcades pel professor.
6 a 14 anys
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445