CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Condicions d´ús

Condicions per a comandes d’activitats de pagament en línia

  • Al Petit Explorador comuniquem als usuaris els dies i hores de les ofertes que el promotor i/o organitzador de l’activitat ens indica i autoritza a publicar, de manera que Petit Explorador mai és responsable de les possibles causes per les quals una activitat no s’arribi a fer. El Petit Explorador únicament realitza una funció informadora.
  • La majoria de comandes de pagament en línia no es poden modificar ni cancel · lar, de manera que el client no podrà reclamar la devolució de l’import un cop feta la compra. Només se li farà un val per utilitzar en una altre activitat en cas de cancel.lació de l’activitat per part del proveïdor.
  • En alguns casos excepcionals, el proveïdor permet canvis o cancel.lacions de comandes de pagament en línia cobrant unes despeses que el proveïdor fixarà en cada cas. Per demanar un canvi o cancel.lació envia un email a info @ petitexplorador.com indicant el número de comanda. Totes les cancel.lacions comportaran unes despeses de gestió del 5% del total de l’activitat més la quantitat que el proveïdor consideri. En cas que la reserva sigui un regal, la cancel lació l’haurà de demanar la persona que ha contractat l’activitat, no la que ha rebut el regal.
  • L’usuari ha de presentar l’e-mail de confirmació que es rep després de fer la compra de la comanda en el moment de la realització de l’activitat.
  • El Petit Explorador no és responsable de les possibles causes per les quals una activitat sigui cancel.lada. Sempre que el proveïdor de l’activitat avisi al Petit Explorador amb suficient antelació i dins l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9-19h), el Petit Explorador procedirà a informar degudament al client i a emetre un val per utilitzar en una altre activitat. En cas de canvi de qualsevol tipus (data, hora, lloc, etc.). Es procedirà de la mateixa manera.
  • L’usuari té l’obligació de presentar-se al punt de trobada de l’activitat dins de l’horari especificat a la fitxa de la reserva o a l’e-mail de confirmació de la comanda. En cas de no complir amb aquest horari, el proveïdor corresponent NO té l’obligació d’assegurar la realització de l’activitat a l’usuari.
  • El Petit Explorador no es fa responsable que el client no rebi l’e-mail de confirmació de comanda per no haver introduït l’adreça de correu electrònic correctament o per anar a la carpeta de correu no desitjat.
  • L’usuari que faci una reserva a través del sistema accepta que Petitexplorador.com posi en coneixement del proveïdor el seu telèfon de contacte amb l’únic objectiu que el pugui utilitzar si sorgís algun imprevist amb la seva reserva o per quedar d’acord en horaris, etc.

Condicions generals – AVÍS LEGAL – Donem suport a la protecció de dades

En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de PETIT EXPLORADOR, SL, per tal de poder prestar el servei, així com per mantenir-lo informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa i els seus serveis.

Així mateix, en els casos en què no sigui vostè qui s’hagi de beneficiar de la reserva efectuada, vostè es compromet de forma expressa a obtenir el consentiment d’aquelles terceres persones que hagin de beneficiar-se d’aquesta, abans de comunicar les seves dades a PETIT EXPLORADOR, SL

Igualment, per a la necessària prestació del servei contractat, vostè accepta que PETIT EXPLORADOR SL comuniqui les seves dades de caràcter personal al proveïdor dels serveis que vostè reserva mitjançant aquest formulari (ja sigui restaurant, promotor d’espectacle, operador turístic, hotel, etc).

L’informem de la possibilitat d’exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a petitexplorador@petitexplorador.com o bé mitjançant escrit dirigit ac / Doctor Roux 54, baixos 2 de Barcelona.

Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com