BUSCA ACTIVIDADES CONCRETAS ...
Bon dia!

Hem detectat un problema! De seguida ho revisem!

Petit Explorador som una empresa petita, molt FLEXIBLE i dinàmica. Ens agraden els nous REPTES, les noves idees i els canvis sabem que ens aporten creixement.
Així que si vols fer-nos alguna proposta interessant endavant. Des de Petit Explorador ho revisarem i si ens encaixa amb el nostre estil, ho portarem a terme! Acceptem els teus comentaris, suggerències i aportacions per a millorar. Tots els comentaris o crítiques constructives són benvingudes. Ens ajuden a oferir-te un millor servei.

A Petit Explorador som HUMANS, persones normals, com tú i és per això que de vegades ens equivoquem. Ho fem sense mala intenció, de veritat. Així que per endavant et demanem DISCULPES si és que estaves buscant quelcom i no ho has trobat. Ens pots trucar al 932059912 o bé enviar-nos un email a info@petitexplorador.com i farem el nostre millor per ajudar-te.

Perquè a Petit Explorador sabem el que vol dir ser MARE i PARE. I per això estem amb tu amb propostes divertides pels millors moments i també amb ajudes i consells pels dies que ens venim a baix.

 • Aquells dies que necessites un CONSELL per una malaltia, o bé entendre perquè el teu fill o filla es comporta així ... agafa una bona beguda i gaudeix llegint el nostre blog
 • Si estàs amb molta ENERGIA i tens ganes de compartir-la amb la familia i els amics, consulta les nostres propostes de tallers, atraccions, hotels, restaurants, teatres, excursions, natura, esport, lleure ... una gran varietat de propostes per a fer en el teu temps lliure en família .
 • Si has arribat a aquesta pàgina buscant quelcom per organitzar la FESTA per l ANIVERSARI del teu fill o filla, tenim una súper secció de festes
 • I si el cas es que buscaves quelcom com a MESTRE .. al blog trobaràs idees per decorar la CLASSE, treballar temes, i recuperar el somriure. I a la web trobaràs activitats per a fer amb els teus alumnes
 • Al Petit Explorador volem veure EL TEU MILLOR SOMRIURE.  Hemos detectado un problema! En seguida lo revisamos!

  Petit Explorador somos una empresa pequeña, muy FLEXIBLE y dinámica. Nos gustan los nuevos retos, las nuevas ideas y los cambios sabemos que nos aportan crecimiento.
  Así que si quieres hacernos alguna propuesta interesante adelante. Desde Petit Explorador lo revisaremos y si nos encaja con nuestro estilo, lo haremos posible! Aceptamos tus comentarios, sugerencias y aportanciones para mejorar. Todos los comentarios o críticas constructivas son bienvenidas. Nos ayudan a ofrecerte un mejor servicio.

  En Petit Explorador somos HUMANOS, personas normales, como tú y es por ello que a veces nos equivocamos. Lo hacemos sin mala intención, de veridad. Así que por adelantado te pedimos DISCULPAS si es que estabas buscando alguna cosa y no la has encontrado. Nos puedes llamar al 932059912 o bien enviarnos un email a info@petitexplorador.com y haremos lo que esté en nuestras manos para ayudarte.

  Por que en Petit Explorador sabemos lo que quiere decir ser MADRE y PADRE. Y por eso estamos contigo con propuestas divertidas para los mejores momentos y también con ayudas y consejos para los días que nos venimos a bajo.

 • Aquellos días que necesitas un consejo por una enfermedad, o bien entender por qué tu hijo o hija se comporta así ... cogete algo para beber y disfruta leyendo nuestro blog
 • Si estás con mucha energía y tienes ganas de compartirla con la FAMILIA y los amigos, consulta nuestras propuestas de talleres, atracciones, hoteles, restaurantes, teatros, excursiones, naturaleza, deporte, ocio ... una gran variedad de propuestas para hacer en tu tiempo libre en família .
 • Si has llegado a esta página buscando alguna idea para organizar la FIESTA DE CUMPLEAÑOS de tu hijo o hija, tenemos una súper sección de festes
 • Y si resulta que buscabas algo como profesor .. en el blog encontrarás ideas para decorar la clase, trebajar temas, y recuperar tu sonrisa. Y en la web actividades para hacer con tus alumnes
 • En Petit Explorador queremos ver tu MEJOR SONRISA.  404
  Atención cliente teléfonos : 93 205 99 12 / 669 322 445
  Petit Explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com